Efficiënte SAP integratie

Een snelle en efficiënte SAP-integratie met uw CRM- en e-Commercesystemen of portals en apps. Neem contact met ons op voor een 360-graden klantbeeld.

Efficiënte SAP-integratie

De realisatie van een SAP-integratie wordt op snelle en efficiënte wijze geregeld dankzij iPaaS-standaard connectoren. Nieuwe mogelijkheden in de vorm van verschillende applicaties dienen zich aan voor uw organisatie als u kiest voor SAP.


Efficiënte SAP-integratie dankzij iPaaS

Door een iPaaS-integratieplatform te gebruiken kan de SAP-integratie en -koppeling met andere applicaties zeer snel en efficiënt uitgevoerd worden. Enkele veelvoorkomende integratiecases:

 

SAP met CRM

Dankzij SAP gaat de integratie van CRM-systemen zoals Salesforce of Dynamics CRM met behulp van iPaaS-standaard connectoren zeer snel. Een 360 graden klantbeeld wordt hiermee mogelijk.

SAP met e-Commerce

SAP kan zeer snel geschikt worden gemaakt voor e-Commercetoepassingen met behulp van een iPaaS-platform. Informatie vanuit uw SAP-omgeving wordt dan beschikbaar in de e-Commerceomgeving en andersom.

SAP met portals en apps

Integratie van eenvoudige klantportalen en mobiele applicaties vindt plaats door SAP via iPaaS open te stellen en generieke API’s beschikbaar te maken. Dankzij de integratie met het ERP-systeem houdt u volledige controle over uw data.Gecertificeerde partner van toonaangevende iPaaS producten

Voor verschillende iPaaS-producten zijn wij een gecertificeerd partner, zoals Azure en Boomi. Wij helpen onze klanten daarom met het ontwerp, de implementatie en integratie, trainingen en het beheer van deze verschillende applicaties binnen SAP. 

Licenties

Alle benodigde licenties voor het iPaaS-platform worden door Datacon geleverd. Hierbij ontvangt de klant een advies in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Het ontwerp en de implementatie van de iPaaS-setup laat u over aan Datacon. De integratie van de SAP-applicaties vindt zelfstandig of in samenwerking met uw IT-afdeling plaats.

Beheer

Datacon regelt het beheer van de volledige iPaaS-stack met service levels geschikt voor zowel kantoortijden als 24/7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Wilt u zelf de iPaaS-setup implementeren of beheren? Als gecertificeerd trainingspartner verzorgt Datacon de opleiding & onboarding van het personeel.


Lees onze whitepapers over SAP integratie

In onze download sectie zijn verschillende whitepapers beschikbaar over SAP integratie

Alle whitepapers