Verbeter IT regie

Behoud de regie op uw IT en applicatielandschap dankzij o.a. Integration Monitoring. Stem uw interfaces, applicaties en data op elkaar af. Neem contact op.

Verbeter IT-regie

Integration Monitoring met behulp van iPaaS resulteert in een geïntegreerd applicatielandschap. De IT-regie van organisaties verbetert dankzij controle op gebruikers, applicaties, data en informatie.


Toepassen van Integration Monitoring met behulp van iPaaS

Verbeter de IT-regie van uw organisatie sterk met de inzet van een iPaaS-integratieplatform. De Integration Monitoring resulteert in maximale controle over data, interfaces, applicaties en beveiliging. Met iPaaS heeft u een goede oplossing voor verschillende uitdagingen binnen handbereik, zoals:

Controle op applicaties en data

De diversificatie van het versnipperde applicatielandschap verergert door de toevoeging van verschillende SaaS-applicaties binnen uw organisatie. Dataconsistentie wordt steeds meer de ontbrekende factor. Wat is de waarheid en in welk systeem staat dit? Hoe houdt u de groei van applicaties en data onder controle?

Controle op interfaces

Er zijn steeds meer point-to-point interfaces geïmplementeerd met de komst van meerdere applicaties. Primaire processen zijn hier afhankelijk van, terwijl het overzicht afneemt op het gebied van performance en juistheid.Schakel onze hulp in

Wij zijn gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS-producten. Bij Datacon helpen we onze klanten met het ontwerp, de implementatie, Integration Monitoring, trainingen en het beheer van projecten die te maken hebben met IT-regie en governance.

Licenties

Naast advies in de modules voor de benodigde setup levert Datacon ook alle benodigde licenties van het iPaaS-platform.

Implementatie

Laat het ontwerp en de implementatie van de iPaaS-setup over aan Datacon, dan voeren wij deze zelfstandig of samen met uw IT-afdeling uit.

Beheer

Besteed het beheer van de volledige iPaaS-stack uit aan Datacon. Maak gebruik van Integration Monitoring en service levels voor kantoortijden tot 24/7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Houdt u de implementatie of het beheer van de iPaaS-setup binnen uw organisatie? Datacon verzorgt als gecertificeerd trainingspartner opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers