De datagedreven organisatie en iPaaS

De datagedreven organisatie werkt met iPaaS producten om alle data bruikbaar te maken voor integratie in API’s. Contacteer ons voor een consult.

iPaaS in de datagedreven organisatie

Transformeer met iPaaS van Informatica de data van uw platformen naar bruikbare informatie voor data analytics, AI en de implementatie van nieuwe businessmodellen.


Een iPaaS-oplossing voor de datagedreven organisatie

Data is the new oil: de integratie met behulp van iPaaS zoals bijvoorbeeld Informatica geeft nieuwe mogelijkheden voor data integration, creatie van nieuwe businessmodellen, effectievere inrichting van verkoop en marketing en het nemen van betere beslissingen. Alvorens de integratie van Informatica effectief is voor uw organisatie, is het belangrijk om uw data op orde de stellen met behulp van iPaaS.

Transformeer data tot bruikbare informatie

Door data uit verschillende applicaties te combineren tot samengestelde data in Informatica, wordt het bruikbaar voor data integration in uw onderneming.

Gebruik API's voor nieuwe businessmodellen

Dankzij API Management en Informatica is het mogelijk om data in uw onderneming beschikbaar te stellen aan stakeholders, waardoor u mogelijkheid heeft tot nieuwe businessmodellen.

Van rapportage naar data analytics en AI

Integratie van data met Informatica leidt tot data lakes, data vaults en andere data storage-concepten die noodzakelijk zijn voor data analytics of AI.Vraag onze hulp

Voor verschillende toonaangevende iPaaS-producten zijn wij gecertificeerd partner; denk hierbij aan MuleSoft, Boomi en Azure. Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de implementatie en 

Licenties

Datacon levert de benodigde licenties van het iPaaS-platformen zoals Informatica. We adviseren ook over de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

De developers van Datacon ontwerpen de iPaaS-setup om deze vervolgens te implementeren, zelfstandig of samen met uw IT-afdeling.

Beheer

Besteed het beheer van de volledige iPaaS-stack uit aan Datacon, waarbij u verzekerd bent van service levels voor kantoortijden tot 24/7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS-setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers