Welkom in het meest duurzame kantoor van Zuid Nederland

Met een BREEAM score van maar liefst 77,63% behoort ons kantoor in Nederland officieel tot een van de meest duurzame kantoorgebouwen van de Benelux.

share more. do more

Onze klanten creëren extra toegevoegde waarde door de data in hun organisatie te transformeren naar bruikbare en consistente informatie.

Sinds 1997 helpt Datacon haar klanten met het realiseren van ambitieuze projecten om deze belofte waar te maken. Wij ontsluiten informatie met behulp van applicatie-integratie, data-integratie, API management, en master data management waarbij wij onze kennis combineren met de meest toonaangevende iPaaS platformen in de markt.

Vestigingen

Datacon Belgie

Davincilaan 1
1930 Zaventem
+32-2-8011327
www.datacon.be

Datacon Nederland

Tivolistraat 50-52
5017 HK Tilburg
+31-13-5800983
www.datacon.nl


Ervaren specialist

Het integreren van applicaties en het ontsluiten van informatie kunnen wij als geen ander. Wij zijn een zeer ervaren specialist.

Uitgebreide kennis en ervaring

Onze gecertificeerde mensen hebben uitgebreide kennis en jarenlange ervaring om grote en kleinere projecten te ontwerpen, te realiseren en te beheren.

Toonaangevende producten

Datacon werkt alleen met iPaaS producten die door de markt worden erkend als leiders in hun segment. Van al deze producten heeft Datacon veel kennis.

Betrouwbare partners

Datacon werkt samen met een beperkt aantal betrouwbare partners die complementair zijn aan de dienstverlening van Datacon. Werkwijze

Onze teams werken in nauwe samenwerking met u naar het eindresultaat. Van analyse en ontwerp tot implementatie en beheer.

Plan

Een degelijke analyse van het applicatie landschap, de netwerkarchitectuur en de functionele wensen en eisen leidt tot een ontwerp van de beoogde oplossing

Deliver

Delivery van de oplossing vindt plaats door gespecialiseerde teams waarin alle rollen vertegenwoordigd zijn die noodzakelijk zijn voor een succesvolle oplevering.

Run

Oplossingen kunnen door ons in beheer worden genomen of (deels) door uw eigen organisatie. Afspraken worden helder vastgelegd in service level agreements.


Management van Datacon

Datacon wordt geleid door een driekoppige directie die gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring heeft in de IT branche.

Meindert van Duijvenbode

Als algemeen directeur en mede-oprichter van Datacon is Meindert verantwoordelijk voor strategie, key clients, financiën en juridische zaken. Naast zijn werkzaamheden voor Datacon vervult hij diverse maatschappelijke functies en is hij adviseur bij verschillende ondernemingen. Meindert studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Tilburg University.

Bas Fockens

Bas is als commercieel directeur en mede-oprichter van Datacon verantwoordelijk voor marketing & sales. Naast zijn directiefunctie vervult hij ook de rol van adviseur verschillende ondernemingen en geeft hij (gast)colleges op verschillende opleidingsinstituten. Bas studeerde bedrijfseconomie op de Rijksuniversiteit Groningen.

Joost Hupkens

Joost is als operationeel directeur verantwoordelijk voor de delivery organisatie van Datacon, human resources en voor innovatie en R&D. Voordat Joost in 2012 werkzaam werd bij Datacon, bekleedde hij functies bij de Hoogenbosch Retail groep, Solectron en Kuehne + Nagel. Joost studeerde economie aan de Tilburg University.


Partners van Datacon

Datacon werkt samen met verschillende partners en heeft verschillende certificeringen