iPaaS in de Gezondheidszorg

Veilig delen van medische gegevens in de gezondheidszorg met behulp van API's en HL7 FHIR connectoren

Datacon iPaaS oplossingen voor de zorg

Datacon levert met haar iPaaS producten specifieke oplossingen voor de zorg. De diverse producten bieden standaard connectoren en API's voor gangbare standaarden en protocollen. Klik op de onderstaande links voor meer informatie

Daarnaast geldt:

Regie over patiëntgegevens

De patiënt moet, indien gewenst, regie hebben over zijn gegevens. Het belang van een geïnformeerde patiënt staat centraal in de gezamenlijke besluitvorming van zorgpartijen en de prioritering van onderwerpen en activiteiten. Doordat moderne IPaaS platformen workflows combineren met data-integratie (ESB) en data-integriteit (MDM) kan gegagarandeerd dat de patiënt op eenvoudige wijze regie kan houden over zijn eigen gegevens.
Door gebruik te maken van de API-managementfunctionaliteiten van een IPaaS kunnen gegevens gemakkelijk gedeeld worden met behoud van controle en regie.

Controle over het IT landschap

De vele ICT aanbieders in het zorgdomein hebben ervoor gezorgd dat er in de zorg applicatie landschappen zijn ontstaan die naast Chipsoft en Epic bestaan uit vele honderden andere applicaties. Vaak is of wordt daar nog een additionele "internet of things" laag aan toegevoegd. Integration platform as a service zorgt ervoor dat u controle krijgt over dit versnipperde applicatie landschap: data wordt betrouwbaar, de uitwisseling van gegevens tussen de verschillende applicaties verloopt foutloos en de kosten voor het beheer van de applicaties nemen af. Daarnaast neemt de afhankelijkheid van vendors af doordat applicaties "loosely coupled" worden.

Gecertificeerde partner van toonaangevende iPaaS producten

Als gecertificeerde partner van verschillende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en het beheer ervan.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren. Zelfstandig of samen met uw IT afdeling.
.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24/7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelfs uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding en onboarding.


Lees onze whitepapers

In onze download sectie zijn verschillende whitepapers beschikbaar over integratie, API management en MDM

Alle whitepapers